Kezdőlap | Események | Partyfotók | A Klub | Házirend | Menekülési Útvonalak | Kapcsolat

 
 

 

 
 

 

   
   
   
     
   
   
     
   
   
     
   
   
     
   
   
     
     
       
      Klub történet | Story of Tenger      
 

 

 

Üdvözlünk Honlapunkon!

 

Klubunk, a vonyarcvashegyi Magyar Tenger Disco, a Balaton egyik legmeghatározóbb szórakozóhelye, amely immár 30. éve várja a szórakozni vágyókat.
Minden évben arra törekszünk, hogy vendégeink színvonalas kiszolgálás és széles választék mellett, kellemes környezetben a legjobb zenékre szórakozhassanak, változatos stílusokban, válogatott DJ-k tolmácsolásában.
Honlapunkon minden fontos információ megtalálható, a fotók és a videók pedig folyamatos betekintés adnak a klub életébe.
Kellemes szórakozást kívánunk!

 


Kíváncsi vagy? Kérdezz!

Küld el e-mailben kérdésed, vagy megjegyzésed a magyartenger@freemail.hu fiókra!


 

A Magyar Tenger Disco a Balaton északi partján, a Keszthelytől hat km-re fekvő Vonyarcvashegyen található, és immár két évtizede a környék egyik legmeghatározóbb szórakozóhelye.
 
1993-ig a csendes kis üdülőfalu strandján fogadta a szórakozni vágyókat, azonban egy szerencsétlen csütörtök esti "fellángolás" következtében 16 perc alatt porrá égett az épület. Ezek után - három hetes szakadatlan munka eredményeként - új pompában és helyen újranyitott a környék fiataljainak kedvenc szórakozóhelye.
 
Töretlen népszerűségét belső kialakításának, elrendezésének, technikai felszereltségének, szabadtéri helyszíneinek (terasz, erkély), széles italválasztékának, illetve válogatott lemezlovasainak köszönheti, akik a legnagyobb klubsikereket forgatják. Évről-évre a legfelkapottabb klubturnékkal, sztárfellépőkkel színesítjük eseményeink sorát és kedveskedünk visszatérő vendégeinknek, illetve a Balatonon nyaralóknak.
 
Ahogy minden más balatoni szórakozóhely, a Magyar Tenger Disco is csak a szezonban várja vendégeit minden este, hétről-hétre hétköznapokon állandó, a hétvégéken számos, változatos programmal.
A partikon majdnem minden este fotók is készülnek, melyek megtekinthetők a Partyfotók menüpontban.
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Magyar Tenger Disco (C) 1989-2020 | All right reserved | Minden jog fenntartva!